TOR - ERIK 30 ÅR 18 April

Tenk i dag er yngste gutten vår blitt 30 år. Dagen ble feiret i Stockholm med Kenneth, Sigrun og Nora. Var meningen at vi skulle dra alle sammen, men Pga diverse ble ikke jeg og Tore med. Var og hentet de på Flesland når de kom hjem og vi koste oss med deilige kjøttkaker.

SUSANNE GIFTET SEG 6 April

I dag giftet min kjære Susanne seg med Steffen. Var et fint brudepar. Vielsen forgikk i Loddefjord kirke, og jeg var selvfølgelig og kikket på brudeparet.

UTSTILLING I BERGEN 6 - 7 April

Denne helgen har vi vært på utstilling her i Bergen. Var Tara og Nelly som var påmeldt. Henrik og Cathrine stilte og Louie. 

Om lørdagen var det Norsk Retrieverklubb Avd. Bergen Som arrangerte. Utstillingen var holdt i Åsanehundehall. Tara ble premiert med Excellent. Det samme gjorde Louie, men Nelly fikk blått og Very Good.

Søndag var det NKK , og det ble holdt på Bønes slik det pleier. Tara fikk også her Ewcellent. Det samme gjorde Nelly, men her fikk Louie blått -Very Good.

Alt i alt en flott helg.

RALLYLYDIGHETSTEVNE I ÅRDAL 30-31 Mars

Helgen den 30 - 31 mars reiste jeg og hundene til Årdalstangen på rallylydighetstevne. Kjørte sammen med gode venner, og vi hadde det veldig kjekt. Ble til og med omvei hjem igjen da Gudvangtunnel ble stengt Pga brann. Mye utfordringer for mitt 'lille' hode som jeg taklet fint.

Resultatmessig ble det og en flott flott prestasjon.

Tara disket om lørdagen, men om søndagen slo hun til med 1 premie og 196 poeng. Hun tok dermed sitt første cert i rallylydighet.

Lego disket begge dager, men i elite er der veldig små marginer fra disk til cert.

Nelly gjorde og en flott innsats. Det ble 1 premie begge dager med 195 poeng lørdag og 196 poeng søndag. Hun ble plassert som nummer 2 i klassen. 

Er så stolt av alle gullene mine.

NELLY SIN FØRSTE TUR PÅ FLØYEN 20 mars

I dag har vi hatt oss en fin tur på Fløyen. Var litt spendt på hvordan Nelly taklett Fløybanen, men det gikk over all forventning. Kjekt når man treffer så mange koselige mennesker i vognen. Og alle var imponert over den fine flokken min. Blir nok mange flere ganger vi kommer til å gjøre dette.

NELLY PÅ JAKTKURS 16/17 mars

Denne helgen har Nelly og jeg vært på jaktkurs. Louie og Luna var også med med sine eiere.  Instruktøren for dette kurset var Steen Dalsager, og det var et Bk kurs. Heldig med været var vi og.  Synes Nelly var flink ,men selvfølgelig er der mye som kan forbedres. Hun synes iallefall at det er veldig gøy til liks med sine foreldre. Både Louie og Luna var og flinke. Takk til deres fine eiere for at de arbeider med hundene sine.

I desember tok vi kvalifiseringsprøven  i jakt som hun bestod med glans. 

HURTTA AMBASSADØRER

Tirsdag den 12 og onsdag den 13 mars var vi med på fotografering og filming for Hurtta. Sendte inn noen bilder da de søkte etter modeller, og jammen var vi ikke blandt de som ble plukket ut. Dette er jeg kjempe stolt av❤️❤️💐💐 Var en utrolig morsom og kjekk opplevelse. Og folkene fra Finland var fantastisk koselige. Mor fikk jammen prøve seg på engelsken sin også, og det gikk bedre enn forventet. Må si jeg er svært kry over flokken. De oppførte seg eksemplarisk, og Tara var rene modellen. Hun så ut som hun hadde gjort dette mange ganger før. Finnes bare EN Tara.Nå er vi spendt på bilder og film som blir publisert til høsten.

NELLY SITT FØRSTE OFFESIELLE RALLY STEVNE 9 mars

Lørdag den 9. Mars var årets første rallylydighet stevne for oss. Dette var også Nelly sitt første stevne. Og hun leverte slik jeg vet hun kan. Resultatet ble 1 plass med 193 poeng Og dermed direkte opprykk til klasse 2 , men vi er ikke helt klar for det ennå. Litt mere trening på klasse 2 øvelsene trengs, og vi har god tid. 

Ikke bare Nelly som var flink. Tara fikk 188 poeng i klasse elite og med det en 2 premie. Lego disket heller ikke fikk en 3 premie med 166 poeng. Det er ikke lett å gå helt til topps i elite, men vi gir oss ikke. Kanskje vi lykkes en gang.

UOFESIELT AGILITYSTEVNE 16 Februar

I dag har vi startet på årets første agilitystevne. Denne gangen var det bare et uoffisielt stevne i Åsane hundehall, men veldig kjekt for det.  Hadde meldt på både Lego og Tara bare i nybegynnerbanene ( klasse 1-2). Vi har ikke fått trent så mye ennå. Har helst trent rallylydighet i det siste. 

Lego gikk to flotte feilfrie løp, og det ga en 2 og 3 plass. Var svært fornøyd med farten på han i dag. 

Tara disket det første løpet. I dag ble tunnelen litt for fristende. Skulle i slalom , men ble en tunnel. I det andre løpet gikk hun feilfritt, og det ble en 2 plass. 

Var en kjempe kjekk dag.

RETRIEVERMESTER 2018

Tara ble retrievermester i agilityhopp klasse 1 for 2018. I Agility klasse 1 kom hun på 2 plass. 

Hun kom på 11 plass i agilitydb for 2018,  med 741 poeng. Dette er jeg svært stolt over. Gjelder alle hunderaser, og fra hele landet.

I retrievercupen kom hun på 24 plass av 66 hunder.

Flinke jenten min.

FAMILIETREFF 2 februar

I dag har vi vært på tur i Øygarden med Luna og Louie. Skal si de koser seg sammen hele gjengen. Er så kjekt å få følge med på valpene til Tara og Lego. De er blitt så fine alle sammen. Takk til alle de nye eierne for at de tar så godt vare på alle ' barnebarna ' våre. Håper det blir mange slike fine turer i 2019.