VÅRT HJEM

Mitt navn er Liv - Edel Jægersen og jeg er gift med Tore. Vi har vært gift siden 1980 ,og sammen har vi to sønner, Kenneth og Tor Erik.

Hele mitt liv har jeg vært utrolig glad i dyr, men mest hunder. Den dagen jeg fylte 11 år gikk endelig drømmen min i oppfyllelse. Etter utallige år med tyt og mas på mamma og pappa kom Trixie inn i livet mitt. Hun var en liten mellom puddel, og skulle bety mye for meg. Når Trixie døde gikk det mange år før jeg klarte å tenke tanken på ny hund, men en fin sommerdag i 1999 kom endelig Rex til oss. Han var av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Egentlig var han  Tor Erik sin hund, men slik ble det ikke. Jeg fikk stor interesse for diverse hundesporter, og slik er det fremdeles. Rex ble bare 41/2 år da han døde av et hundebitt . Etter han har vi hatt flere tollere. I 2004 kom Kito, i 2008 kom Twist. I 2012 kom Lego og 2015 fikk vi Tare. De har hatt to kull og fra de kullene har vi beholdt Nelly og Bella. 

Det var som sagt i 2018 vi fikk vårt første kull,og med å få valper ville jeg finne et kennel navn og det ble NOVA SOLSTREIF. Eiendommen vår heter Solstreif . Dette er fra gammelt av da der var navn på boligene i stedenfor nummer. Så da fikk vi både litt om stedet vi bor og rasen i samme slengen. 

 

 

 

 

SOLSTREIF